SIDEN DET GÅR MOT PÅSKE LEGGER JEG INN DENNE
FANTASTISKE OPPSKRIFTEN.
DEN ER BARE UTROLIG GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ingredienser
Bunn:
3 egg- 1½ dl sukker
- 1 dl potetmel
- 3 ss kakaopulver
- 1 ts bakepulver
Fyll 1:
5 dl iskremFyll 2:
3 dl TINE Kremfløte- 1 ts vaniljesukker
Skall:
300 g marsipanGlasur:
200 g melis- 1 eggehvite
Slik gjør du
- Langpanne, ca 25 x 30 cm
I stekeovnen: 250 °C i ca 5 minutter Bunn:
Visp egg og sukker til eggedosis. Bland potetmel, kakao og bakepulver og sikt det i eggedosisen. Fordel deigen utover i en langpanne dekket med bakepapir. Stek kaken midt i ovnen. Hvelv den ut på et bakepapir. Dra av det øverste papiret. Avkjøl.Slik får du eggefasong:
Skjær ut to eggeformede deler (ovalt). (NB Lokk på ovalt isbeger kan brukes som mal) Skjær den ene delen ca 2 cm enn lokket og den andre ca 3 cm større. Legg den minste dele på et fat og legg isen oppå langs midten. Legg den største biten oppå. Form kaken til et egg. Sett kaken i fryseren.Skall og dekor:
Farg marsipanen med gul konditerfarge. Kjevle den ut, gjerne mellom to ark plastfolie.
Bland melis med eggehvite. Rør til en jevn glasur. Fyll i en sprøytepose, eller lag kremtut av bakepair/matpapir. Visp fløten stiv med vaniljesukker. Fordel kremen rundt kaken. Dekk til slutt med marsipan. Dekorer med melisglasuren.
Hummmmmm !!!! Isto deve estar muito bom !!! Olá Jan, espero q todos estejam bem. Vou tentar fazer esta receita. Deus abençõe sua semana e tenha uma ótima páscoa com a sua família.
SvarSlett