onsdag 23. mars 2011

Pølsegrateng

Pølsegrateng

Antall porsjoner: 4

Ingredienser

  • helst smakssterke pølser
  • rød paprika
  • poteter
  • løk
  • 1 ts salt
  • ¼ ts nykvernet pepper
  • 2 dl TINE Crème Fraîche Lett
  • 2 ss sennep
  • 1 dl Jarlsberg Revet
  • 3 ss finhakket frisk basilikum
Alt - i - ett - form er lurt og lettvint

Tips

I denne formen er det mange gode smaker av basilikum, sennep, løk og paprika i god kombinasjon med pølser.


    Slik gjør du

    1.  
      Bruk en ildfast form.
      Stek retten i stekeovnen ved 200 °C i ca 30 minutter
    2.  
      Skjær pølsene i skiver, del paprikaen, ta ut kjernehus og skjær den i strimler.Skrell poteter og løk og skjær i skiver.
    3.  
      Stek pølsene gylne i litt smør i varm panne, bland med potetene og grønnsakene og stek til det begynner å få litt farge. Ha på salt og pepper.
    4.  
      Bland Crème Fraîche og sennep med pølseblandingen og legg det i en ildfast form. Strø over osten. Stek i ovn. Server gjerne med frisk basilikum og med godt brød og en salat til.

    2 kommentarer:

    1. That looks so delicious....yummy!!!

      SvarSlett
    2. GRAÇA E PAZ, QUE ESSA PAZ QUE EXCEDE TODO ENTENDIMENTO SEJA SOBRE A VOSSA VIDA, E CASA, LOUVO A DEUS PELA TUA VIDA, QUANDO DEUS FALA DESSA MANEIRA, NÃO TEM COMO NÃO CHORAR, PORQUE OUVI A VOZ DO MEU DEUS. QUE O IRMÃO SEJA EM NOME DE JESUS, UM PROFETA QUE VAI AGRADAR A DEUS NESSE PAIS DE UMA FORMA MUITO ESPECIAL, NO AMOR DE DEUS,

      PASTOR CRISTIANO BANDEIRA
      crissantosband@hotmail.com
      http://pastorcristianobandeira.blogspot.com//

      SvarSlett