Antall porsjoner: 4
Ingredienser
- 3 helst smakssterke pølser
- 1 rød paprika
- 6 poteter
- 2 løk
- 1 ts salt
- ¼ ts nykvernet pepper
- 2 dl TINE Crème Fraîche Lett
- 2 ss sennep
- 1 dl Jarlsberg Revet
- 3 ss finhakket frisk basilikum
Alt - i - ett - form er lurt og lettvint
Tips
I denne formen er det mange gode smaker av basilikum, sennep, løk og paprika i god kombinasjon med pølser.
Slik gjør du
Bruk en ildfast form.
Stek retten i stekeovnen ved 200 °C i ca 30 minutter
Skjær pølsene i skiver, del paprikaen, ta ut kjernehus og skjær den i strimler.Skrell poteter og løk og skjær i skiver.
Stek pølsene gylne i litt smør i varm panne, bland med potetene og grønnsakene og stek til det begynner å få litt farge. Ha på salt og pepper.
Bland Crème Fraîche og sennep med pølseblandingen og legg det i en ildfast form. Strø over osten. Stek i ovn. Server gjerne med frisk basilikum og med godt brød og en salat til.
That looks so delicious....yummy!!!
SvarSlettGRAÇA E PAZ, QUE ESSA PAZ QUE EXCEDE TODO ENTENDIMENTO SEJA SOBRE A VOSSA VIDA, E CASA, LOUVO A DEUS PELA TUA VIDA, QUANDO DEUS FALA DESSA MANEIRA, NÃO TEM COMO NÃO CHORAR, PORQUE OUVI A VOZ DO MEU DEUS. QUE O IRMÃO SEJA EM NOME DE JESUS, UM PROFETA QUE VAI AGRADAR A DEUS NESSE PAIS DE UMA FORMA MUITO ESPECIAL, NO AMOR DE DEUS,
SvarSlettPASTOR CRISTIANO BANDEIRA
crissantosband@hotmail.com
http://pastorcristianobandeira.blogspot.com//