torsdag 24. februar 2011

Et levende Hellig offer.

Av Edin Løvås:
En rørlegger som hadde lyktes i sitt arbeid og dannet sitt eget firma, arbeidet på kontoret da Den Hellige Ånd kom over ham på en mektig måte. Han fortalte meg at det var som om han hørte Guds røst slik han aldri før hadde opplevd det. Det Gud sa til ham, var at det manglet noe viktig i hans overgivelse. Pengene hans og alt han eide var stilt til Herrens disposisjon. «Men,» sa Gud til ham, «du har ikke overlatt deg selv helt til meg.» Det er dette Paulus taler om når han skriver til menigheten i Rom. «Ved Guds barmhjertighet formaner jeg dere, brødre, til å bære legemet fram som et levende og hellig offer som er til Guds behag. Dette er deres åndelige gudstjeneste.»
Rørleggeren stengte kontoret og dro hjem. Der samlet han familien omkring seg og fortalte dem hva som hadde skjedd. Han spurte dem om de ville følge ham i en ny overgivelse til Gud. Han ga dem full frihet og la ikke press på noen. Men alle falt på kne sammen med ham og overlot sine liv på en helt ny og avgjørende måte i Guds hender.
Gud venter på at også du, kanskje sammen med din familie, skal bære fram ditt legeme, og med den også sjelen og ånden, til Herren i full overgivelse. Dette kan naturlig skje nettopp i ikveld.
Romerne 12 vers 1 og 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar