fredag 1. april 2011

Litt snadder til helga?

Ingredienser
400 g svinekjøtt, strimelt eller filet
litt olje til woking
salt/pepper
1 liten squash
1 rødløk
1 rød paprika
1 mango
50 g casewnøtter

Woksaus:
1 dl Kikkoman soyasaus
4 dl kyllingbuljong (vann + kraft på flaske)
4 ss sweet chili saus
brun maisennajevner

Serveres med:
4 p ris, gjerne iblandet villris
Kikkoman soyasaus, dryppes oppå risen
Slik gjør du
1. Kok ris etter anvisning på pakken.

2. Skjær evt. kjøttet i strimler. Wok kjøttet i varm wok med litt olje. Krydre kjøttet med salt og pepper. Ha de ferdige kjøttstrimlene over på et fat.

3. Fortsett med squash, kuttet i biter. Kutt rødløk og paprika i båter og wok dem myke sammen med squashen. Bland inn mango, kuttet i store biter og den ferdige svinekjøttet. Hell over soyasaus, kyllingbuljong og jevne det hele med maizenna rørt ut i vann eller maisenna jevner direkte i woken.

La det hele få et raskt oppkok. Dryss over casewnøtter og server!
Husk å servere ris og soyasaus til. 

3 kommentarer:

  1. Oh, "DET DOFTAR HIMELSKT" Hahaha...Det ser verkligen gott ut.

    SvarSlett
  2. Ja,vi följer bara doften,så hamnar vi i Katthult!!!Ha,haha!!!

    SvarSlett
  3. Dere er hjertelig velkommen!!!!!!!!!!!
    Vekkelsemøte etter desserten.HALLELUJA!!!!!!!

    SvarSlett