Ingredienser
400 g svinekjøtt, strimelt eller filet
litt olje til woking
salt/pepper
1 liten squash
1 rødløk
1 rød paprika
1 mango
50 g casewnøtter
Woksaus:
1 dl Kikkoman soyasaus
4 dl kyllingbuljong (vann + kraft på flaske)
4 ss sweet chili saus
brun maisennajevner
Serveres med:
4 p ris, gjerne iblandet villris
Kikkoman soyasaus, dryppes oppå risen
litt olje til woking
salt/pepper
1 liten squash
1 rødløk
1 rød paprika
1 mango
50 g casewnøtter
Woksaus:
1 dl Kikkoman soyasaus
4 dl kyllingbuljong (vann + kraft på flaske)
4 ss sweet chili saus
brun maisennajevner
Serveres med:
4 p ris, gjerne iblandet villris
Kikkoman soyasaus, dryppes oppå risen
Slik gjør du |
1. Kok ris etter anvisning på pakken.
2. Skjær evt. kjøttet i strimler. Wok kjøttet i varm wok med litt olje. Krydre kjøttet med salt og pepper. Ha de ferdige kjøttstrimlene over på et fat.
3. Fortsett med squash, kuttet i biter. Kutt rødløk og paprika i båter og wok dem myke sammen med squashen. Bland inn mango, kuttet i store biter og den ferdige svinekjøttet. Hell over soyasaus, kyllingbuljong og jevne det hele med maizenna rørt ut i vann eller maisenna jevner direkte i woken.
La det hele få et raskt oppkok. Dryss over casewnøtter og server!
2. Skjær evt. kjøttet i strimler. Wok kjøttet i varm wok med litt olje. Krydre kjøttet med salt og pepper. Ha de ferdige kjøttstrimlene over på et fat.
3. Fortsett med squash, kuttet i biter. Kutt rødløk og paprika i båter og wok dem myke sammen med squashen. Bland inn mango, kuttet i store biter og den ferdige svinekjøttet. Hell over soyasaus, kyllingbuljong og jevne det hele med maizenna rørt ut i vann eller maisenna jevner direkte i woken.
La det hele få et raskt oppkok. Dryss over casewnøtter og server!
Husk å servere ris og soyasaus til.
Oh, "DET DOFTAR HIMELSKT" Hahaha...Det ser verkligen gott ut.
SvarSlettJa,vi följer bara doften,så hamnar vi i Katthult!!!Ha,haha!!!
SvarSlettDere er hjertelig velkommen!!!!!!!!!!!
SvarSlettVekkelsemøte etter desserten.HALLELUJA!!!!!!!