Salma grillspyd
DETTE ER SNADDER
Antall porsjoner: 4
Ingredienser
- 600 g Salma laks
- ¼ squash
- 4 sjampinjong
- 8 sherrytomater
- 1 gul paprika
- 1 ss olivenolje
Tzatziki:
1 beger (300g) TINE Matyoghurt Tzatziki
- 1 slangeagurk
- 3 hvitløksbåter
- ½ ts salt
Slik gjør du
Skjær SALMA i store terninger. Træ dem på grillspyd sammen med biter av squash, sjampinjong, tomater og paprika i biter.
Pensle med olje og grill dem på god varm grill. Dryss over salt og egnet krydder, eventuelt sitronpepper. Server gjerne med en gresk salat og Tzatziki til.
Tzatziki:
Skrell slangeagurken (bruk ostehøvel) og riv den grovt på rivjernet. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller i en sil, og la vannet renne av i ca.15 min.
Finhakk hvitløkbåtene og bland med matyoghurt og agurk. Smak til med salt og pepper.
La Tzatzikien stå minst 1 time og trekke før den serveres.
Läckert,Katthult!!! Ska du fira 17 maj med detta i morgon??? Önskar er en fin och välsignad dag!!!HEJA NORGE!!! OCKUPPERA GÄRNA OSS,SÅ ATT VI KOMMER UT UR EU!!!) HA,hahaha!!! KRAM!!!
SvarSlett