Ingredienser9 plater gelatin
3 dl ferdig vaniljesaus
2 dl Nora appelsinjuice
3 egg
2 ss sukker
1 ts vaniljesukker
3 dl kremfløte
Appelsinsaus med kanel:1 1/2 dl Nora appelsinjuice
1 hel kanelstang
2 ss sukker
1 ts maisennamel
Pynt:Appelsinbåter, mynte og kanelstang
Slik gjør du
1. Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann ca. 5 min. Klem ut vannet og smelt gelatinen i ½ dl kokende varmt vann. Bland vaniljesaus og appelsinjuice og rør inn smeltet gelatin.
2. Visp eggene med sukker til eggedosis. Bland eggedosis med vaniljesausen. Visp kremfløten og vend den inn til slutt. Hell fromasjen i en form og la den stivne i kjøleskapet.
Appelsinsaus:1. Bland appelsinjuice, samt kanelstang med maisennamel og sukker. Gi dette et oppkok under omrøring. Avkjøl sausen og ta ut kanelstangen.
2. Hvelv fromasjen på et fat og hell over sausen. Pynt med urteblader og appelsin.
Desserten fylles i en 1 1/2- 2 liters form.
Ingredienser
9 plater gelatin
3 dl ferdig vaniljesaus
2 dl Nora appelsinjuice
3 egg
2 ss sukker
1 ts vaniljesukker
3 dl kremfløte
1 hel kanelstang
2 ss sukker
1 ts maisennamel
3 dl ferdig vaniljesaus
2 dl Nora appelsinjuice
3 egg
2 ss sukker
1 ts vaniljesukker
3 dl kremfløte
Appelsinsaus med kanel:
1 1/2 dl Nora appelsinjuice1 hel kanelstang
2 ss sukker
1 ts maisennamel
Pynt:
Appelsinbåter, mynte og kanelstangSlik gjør du
1. Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann ca. 5 min. Klem ut vannet og smelt gelatinen i ½ dl kokende varmt vann. Bland vaniljesaus og appelsinjuice og rør inn smeltet gelatin.
2. Visp eggene med sukker til eggedosis. Bland eggedosis med vaniljesausen. Visp kremfløten og vend den inn til slutt. Hell fromasjen i en form og la den stivne i kjøleskapet.
Appelsinsaus:
1. Bland appelsinjuice, samt kanelstang med maisennamel og sukker. Gi dette et oppkok under omrøring. Avkjøl sausen og ta ut kanelstangen.2. Hvelv fromasjen på et fat og hell over sausen. Pynt med urteblader og appelsin.
Desserten fylles i en 1 1/2- 2 liters form.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar