Ingredienser
Bunn:
200 g kjeks100 smeltet smør
Ostefyll:
250 g kremost, naturell2 ss aprikossyltetøy
6 ts gelatinpulver
6 dl krem
2 ss sukker
Aprikoslokk:
ca. 1 glass (400 g) aprikossyltetøyFylles i en springform, ca. 26 cm i diameter
Slik gjør du
Bunn:
1. Knus kjeksen i en food-processor, tilsett det smeltede smøret og bland godt.2. Presses utover i en smurt i form. Settes kaldt
Ostefyll:
1. Rør romtemperert ost sammen med syltetøyet. 2. Rør ut gelatinpulveret som anvist på pakken. 3. Pisk krem og sukker og vend dette inn i ostekremen, litt om gangen. 4. Tilsett varm gelatinblandingen i en tynn stråle litt etter litt, mens du rører forsiktig. Settes i kjøleskapet til ostekremen stivner.
Aprikoslokk:
Rør litt i syltetøyet og bre det utover. Settes kaldt frem til servering. Pynt med tørkede aprikoser og sitronmelisse - kos deg!
Ja takk!!!Denne kan du svært gjerne lage til meg!!!Tar opp bestilling!
SvarSlettStore klem fra Sol
Knack,knack,knack.......är du vaken,Katthult???????........Får man komma in och få sig en bit??? Du lägger ut så goda recept,att man blir alldeles "galen"!!! Och jag som behöver gå ner några kilo.........!!!
SvarSlettOlá querido irmão,
SvarSlett" O Senhor é a minha força e o meu escudo; nele o meu coraçao confia, e dele recebo ajuda." Salmos 28:7
Salam!! Paz seja convosco,
Abraços
Suely