mandag 17. januar 2011

Kjenner så for og legge inn denne Andakten av Kjell Breimyr også.
Jesus er med oss kjære venner,og gir oss kraft og styrke.
Ta også med dere Filipperne 4 vers 13 inn i natten.
ALT MAKTER VI I HAM SOM GJØR OSS STERK.AMEN!!!


Hvor skal jeg finne kraft til hverdagen?

Han gir den trette kraft og den som ingen krefter har gir han stor styrke. Gutter kan bli trette og slitne, unge menn kan snuble og falle. Men de som venter på herren får ny kraft, de løfter vingene som ørnen, de løper og blir ikke utmattet, de går og blir ikke trette. Jesaja 40 vers 29 - 31.
Vår første tenke når vi våkner om morgenen er. hvordan skal jeg greie denne dagen og alt som hører til en helt vanlig hverdag, det er ikke så helt lite det.
Dagene er ganske enkelt minst et nummer for store for meg.
Vår første tanke er alltid hva kan jeg gjøre. Hvordan skal jeg få mer krefter? Vi prøver alt, vitaminer, mineraler, kosttilskudd og alt vi kan finne på i farten, men kreftene, nei de glimrer fortsatt med sitt fravær. Vi leste akkurat at de som venter på Herren får ny kraft.
Ta deg en stille stund med din gud, fem minutter har du tid til. Prøv å gjøre mindre, da får du gjort mer.
Det er bare sammen med Gud at du kan få dagen til å bli akkurat passe stor for deg. En stille stund med Jesus vil lade deg opp og gi deg fred og glede i hjertet. Glede i hjertet gir god helse sier Guds ord. Lykke til med dagen. Dagen i dag er det du har akkurat nå, nå kan du bruke den.

Vår bønn i dag: Takk Jesus for at du gir oss kraft og styrke. Amen!!!
     

3 kommentarer:

  1. Ja AMEN!!! Som vår dag är,skall vår kraft också vara,står det.Och det är så sant,som det är skrivet!!! Lykke til med dagen,du med Jan!!!KRAM!

    SvarSlett
  2. Jeg ønsker dere alle ei velsigna god natt i Jesu Navn!!
    Hilsen Jan S.

    SvarSlett
  3. Vad vore livet utan morgonbön. man får lägga hela dagen i Jesu händer. Att kunna tacka och prisa honom även om det känns motigt, då fyller Han oss med glädje och kraft. Halleluja. Ha en rik välsignad dag. Kram!

    SvarSlett