mandag 14. februar 2011

Fant denne Andakten av David Wilkerson,
og kjenner at jeg bare må legge den inn.
Med dette ønsker jeg dere alle en velsigna
god dag her fra Katthult.


Når mennesker roper "Fred og ingen fare"

Jeg ønsker å bruke dette brevet til å tale om sinne. Mens jeg mediterte rundt dette kom jeg over et brev på pulten min som var fra en søster i Kristus, hun skrev: ”Jeg ba over en bestemt situasjon i mitt liv og min bønn ble ikke besvart. Det motsatte skjedde. Jeg tillot vantro å utvikle seg i mitt hjerte. Min vantro forårsaket at jeg ble sint på Gud. Det skremte meg å tenke på at jeg, som et menneske, kunne være sint på den levende Gud. Jeg har ikke bare sett endringer i situasjonen, men min tro har blitt gjenopprettet. Jeg stoler fremdeles fullt og fast på Gud når det gjelder denne situasjonen.”

Opp gjennom årene har jeg sett at hos de fleste mennesker som bærer på sinne mot noen, så følger bitterheten etter. Dersom de ikke blir satt fri ender de opp med å hate Gud, selv om de ikke vil innrømme det. Ofte svarer Gud oss ikke etter våre bønner, men han svarer på en måte som i våre øyne setter hans trofasthet på prøve. Du kan tro at din bønn har blitt avvist – men det du i stedet får se kan være en del av hans fullkomne plan. Selv om du tror at det er en katastrofe. Du skjønner at Gud har en måte han kan oppnå et fullere, mer velsignet utkomme på, ved å vende en tilsynelatende katastrofe til et herlig mirakel.
Sinne, krenkethet, utilgivelighet – kommer alle fra Satan og resulterer i et hardt hjerte. Dette er basissynder som ødelegger og forbanner mennesker over hele verden. Jeg vet ikke hvem jeg skriver til angående dette emnet, det kan være at du er fri fra alt sinne. Men vi må vokte oss så ikke en liten rot av sinne er blitt tilbake og kan skyte skudd og vokse seg til en tilstand som blir livskontrollerende.
Kjære, jeg skriver ikke disse brevene for å smigre mennesker eller for å samle inn penger. Jeg hører ganske enkelt et ord fra den Hellige Ånd, tar pennen min og lar ordene flyte ut over papiret. Jeg vet at Gud taler til noen som leser dette – og han sier: LEGG FRA DEG SINNET. BE ALLEREDE I DAG OM AT DEN HELLIGE ÅND FJERNER ETHVERT SPOR AV BITTERHET ELLER UTILGIVELIGHET FRA DITT HJERTE. FOR HVER DAG, HVER TIME SOM GÅR UTEN AT DET BLIR TATT HÅND OM, SÅ VIL DETS RØTTER VOKSE SEG DYPERE INNTIL DU BLIR OVERMANNET AV DET – OG DU ENDER OPP MED Å TVILE PÅ GUD.
Gud velsigne og bevare deg fra alle Satans onde planer og angrep. Må Herren gi deg hvile og en fredfull ånd. Han er med deg - tro det!!!!!!!
I Kristus,
DAVID WILKERSON

1 kommentar:

  1. Ja,det är väldigt viktigt att inte låta bitterheten slå rot.Den kan ju då växa och ödelägga allt.Må vi leva i Försoningen och förlåtelsen. Kärleken övervinner allt sådant!!! Kram!

    SvarSlett