mandag 7. februar 2011

HEI IGJEN KJÆRE VENNER,OG GUDS FRED.


JA,DER VAR HELGEN OVER,OG MIN KJÆRE OG JEG HAR
KOMMET HJEM FRA DEN LILLE TUREN VÅR.DEN VAR IKKE LANG,
MEN DET VAR UTROLIG GODT OG FÅ SLAPPE AV LITT,OG HØSTE
LITT ANDRE INNTRYKK.REGNET HAR PØSA NED,MEN DET GJORDE INGENTING.
JESUS HAR VÆRT MED OSS PÅ VEIEN,OG FØRT OSS TRYGT FRAM OG TILBAKE.TAKK KJÆRE JESUS!!
TUSEN TAKK FOR ALL FORBØNN KJÆRE VENNER.DET ER SÅ TRYGT NÅR MAN VET AT NOEN BER.
JEG SETTER UTROLIG STOR PRIS PÅ DERE,OG MÅ GUD RIKELIG VELSIGNE DERE MED ALT GODT!!
FØR JEG LEGGER MEG VIL JEG HILSE DERE MED EN ANDAKT,OG LUKAS 1 VERS 37.
HILSEN MED GUDS RIKE VELSIGNELSE TIL DERE ALLE HER FRA KATTHULT!!
Det fortrolige samfunnet med Herren
Salme 25,14: «Herren har fortrolig samfunn med dem som frykter ham. I pakten med ham får de rettledning.» Disse ordene av kong David forteller om det aller fineste et menneske kan oppleve. Du sitter eller ligger på kne på din bønneplass. Jesu er hos deg. Han står der, like foran deg. Samtidig oppfyller han hele rommet der du befinner deg. Han er foran deg og bak deg, på din høyre og din venstre side. Han er over deg og under deg. Han bor også i hjertet ditt og gjennomtrenger deg helt. Eller med Skriftens uttrykk: Du er i Kristus og Kristus er i deg.
Du samtaler med ham, og stemmen hans lyder som en stille hvisking i ditt indre. Og når samtalen slutter, begynner den kjærlighetsfulle tausheten. Dere bare er hos hverandre i inderlig, fortrolig fellesskap med hverandre.
«Dette lengter jeg etter,» sier du. Men da skal du vite at om din lengsel er stor, så er Kristi lengsel større. Hele Bibelen, fra første til siste blad, forteller historien om en Gud som søker det fortrolige samfunnet med menneskene. Han lengter etter sitt folk. Han har utvalgt menigheten som sin Sønns brud. Han vil også komme til hvert enkelt menneske som søker ham.
Fordi han er den Allmektige, kan han også være sammen med deg som om det ikke fantes noen andre i hele verden. Du kan regne med at du er hans beste venn. Du er, lik Johannes, den disippelen som Jesus elsker.

2 kommentarer:

  1. Välkomna hem igen! Hoppas ni verkligen har haft en skön och trevlig Weekend, så ni är laddade inför veckan. Haha... Tack för ett underbart inlägg också Jan jag säger Amen till det, Ha en bra dag med familjen. Guds rikaste välsignelser till er alla. Kramar Annika.

    SvarSlett
  2. Ja välkommna hem,efter den sköna avkopplande helgen!!! Jag tackar också för detta inlägg,AMEN!!! "I en stille stund med Gud"........KRAM!!!

    SvarSlett