LITT SNADDER PÅ FREDAGSKVELDEN.
ENKEL OG RASK RETT,OG DET ER SVINGODT.
Indianerkoteletter
INGREDIENSER
- 2stk Kotelett av svin
- 1ssmargarineller olje til steking
- ½tssalt
- ½tspepper
- 1½dlhurtigris
- ½stk rød Paprika
- 1sschilisaus
- ½posetortillachips
SLIK GJØR DU:
1. Snitt ca. 1 cm tynne strimler nedover i koteletten. Dryss på salt og pepper.
2. Smelt margarin/olje i pannen. Kotelettene stekes i varm panne, ca. 1 1/2 min. på hver side. Trekk pannen fra platen, legg på lokk, og la kotelettene ettersteke i ca. 5 min.
3. Kok risen som anvist på pakken. Hakk opp paprika og bland den i den ferdigkokte risen.
Servers med chilisaus, tortillachips og grønnsaker ved siden av.
Servers med chilisaus, tortillachips og grønnsaker ved siden av.
MUMS,Jan Samuel!!!Det ser verkligen gott ut det där!!! Jag kommer med en gång,ha,ha!!! Kram!
SvarSlett