torsdag 31. mars 2011


Dette er et mektig vitnesbyrd


fra en broder fra Sovjet.

”Da stormet disse menn inn og fant Daniel bedende og bønnfallende for sin Gud.” Daniel 6,12
Daniel ba på tross av kongens lovforbud. Selv om han var klar over at det var risikofylt å be, visste han også at bønn var av avgjørende betydning. Poenget er at mens det å be kunne koste ham livet, ville det å ikke be, drepe ham åndelig sett. Valget var lett. For Daniel var forholdet til Gud viktigere enn den posisjonen han hadde, eller det å måtte dø.
Bønn ble møtt av stor motstand i Russland også. Djevelen vet meget vel at mennesker som ber, er seierrike mennesker.
En dag ble jeg, sammen med 30 andre, arrestert i Moskva. Vi ble brakte til politistasjonen og låst inne i et iskaldt rom. Dette skjedde få dager før julaften, og det var usikkert om vi ville være ute igjen til da. Det nyttet ikke å klage, så en av brødrene foreslo: ”La oss be!” Så knelte vi alle sammen ned på det kalde sementgulvet, og den neste timen ble på mirakuløs måte fylt av bønn. Politimannen trodde nesten ikke det han så, men etterpå sa han: ”Hva slags fanatikere er dere? Hvordan våger dere å be inne på en ateistisk politistasjon?” Derpå fulgte en lang samtale.

Etter en stund dukket det opp en offiser, som sa: ”Vi vet ikke hva vi skal gjøre med dere. Fengsler vi en av dere, kommer han til å omvende en annen fange. Fengsler vi to, blir to nye omvendt. Dra hjem! Der vil dere ikke være til bry for oss.”

Han hadde helt rett. Bønn skaper nye krefter og åpner dører. Hvis den ikke åpner fengselsdørene, åpner den hjertene til dem som er inne i fengslet. I sannhet et sterkt våpen! Ta det i bruk,for:
BØNNENS MAKT ER SÅ UENDELIG STOR,
OG INGENTING ER UMULIG FOR GUD.

2 kommentarer:

  1. HELT FANTASTISKT JAN! HALLELUJA!!! VILKEN MAKT DET FINNS I BÖNEN. UNDERBART VITTNESBÖRD! Här i Småland är det nu 6+grader varmt. Man känner att lederna börjar tina upp så sakterligt med gnissel och knak, vi får fortsätta våra böner att värken släpper i våra kroppar, så att vi som "YSTRA KALVAR KAN SPRINGA UT PÅ GRÖNBETET".HAHAHA...Ha en jättefin dag i Herrens sällskap. KRAMAR!!!

    SvarSlett
  2. Bönens väg är helt framkomelig,den löser bojor och sätter själen fri!!! HALLELUJA!!! (Annika förvandlas nu på våren från en "Michelingubbe" (påbyltad med en massa kläder)till en kalv på grönbete!!! Ha,ha,ha,haha!!! Herrens rikaste välsignelse och en BRA dag!!! Kram!

    SvarSlett