mandag 28. mars 2011

Gi ditt liv til Jesus

Å gi ditt liv til Jesus er en handling av tro. Denne troen kan du blant annet uttrykke gjennom bønn.
Bønn er rett og slett å prate med Gud. Han kjenner deg. Det som betyr noe er hva du mener i hjertet ditt, og at du er ærlig med ham. Du kan si hva du vil, på den måten du selv ønsker. Noen synes likevel det kan være vanskelig å komme i gang. Derfor har jeg et forslag til en bønn du kan begynne med:
"Kjære Herre Jesus.
Jeg er lei meg for det jeg har gjort galt i livet mitt. Tilgi meg, for jeg ønsker å snu meg bort fra tingene jeg vet er gale. Takk for at du døde på korset for meg, for å sette meg fri fra alle syndene. Jeg ber deg om å komme inn i livet mitt, fylle meg med Den Hellige Ånd og være hos meg for alltid. Takk, kjære Herre Jesus. Amen."
Kan du be denne bønnen med et ærlig hjerte?
Jesus har lovet at hvis du ber ham om det,
vil han komme inn i livet ditt.4 kommentarer:

 1. Ja det var en verklig frälsningsbön!!! Amen,och God Natt härifrån "det mörka Småland"!!! Kram!

  SvarSlett
 2. Amém! Obrigado pelo seu comentário, que Deus te abençõe!

  SvarSlett
 3. GOD MORGON!!! "KATTHULTARN" ETT JA OCH ETT AMEN TILL DITT BUDSKAP. SKRIFTERNAS JESUS KOM IN I MITT HJÄRTA, TOG ALL MIN ORO, FÖRBARMADE SIG, VILLIGT HAN BAR ALL MIN SYND OCH MIN SMÄRTA, DÅ HAN PÅ KORSET, DOG JUST FÖR MIG...KRAMAR!!!

  SvarSlett
 4. Takk Jan, jeg er glad for at meldingen har gjort deg glad. Jeg vet at Gud bryr seg om meg, deg og alle som søker det med oppriktighet og kjærlighet. Det hele begynner med bønn, som du lærer her, en enkel bønn, men av ekte følelsen. Og Gud er fornøyd. Gud velsigne deg i turen.

  Obrigada Jan, fico feliz que a mensagem tenha feito você feliz. Sei que Deus cuida de mim, de vc e de todos os que o buscam e o amam com sinceridade. E tudo começa com oração, como você ensina aqui, uma simples oração, mas de sentimentos reais. E Deus se agrada. Deus o abençoe em sua caminhada.
  Telma

  SvarSlett