fredag 1. april 2011

Her kommer desserten

Tilslørte Flatbrødpiker

Flatbrød kan brukes til så mangt! Det blir ekstra godt og også sunt når du bruker flatbrød i stedet for kavring i denne desserten.
Ingredienser
6 flak Mors Flatbrød 
4 ss sukker
3 dl kremfløte
1 beger kesam med vanilje
1 glass Nora eplesyltetøy med biter

Slik gjør du

1. Knus flatbrødene til småbiter i et rent kjøkkenhåndkle, du kan gjerne bruke et kjevle og kjevle over dem. Varm flatbrødbitene i en tørr stekepanne, helst med teflonbelegg. Dryss sukker over og rør til det hele er gyllent. Trekkes til side og avkjøles.

2. Pisk kremen og bland den med kesam. Smak til med litt sukker.

3. Legg lagvis eplesyltetøyet, kremen og flatbrødbitene i glass. Knallgod dessert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar