fredag 6. mai 2011

Jesus,takk for at alt er mulig for deg

1 KRØNIKERBOK 29 VERS
11 Herre, din er storheten, makten, herligheten, æren og høyheten,
ja alt i himmelen og på jorden. Ditt er riket, Herre,
og du er opphøyet og har alt i din makt.
12 Rikdom og ære kommer fra deg, og du rår over alle ting.
I din hånd er kraft og styrke.
Alt har du makt til å gjøre stort og sterkt.
13 Så takker vi deg nå, vår Gud, og priser ditt herlige navn.
                     AMEN!!!

3 kommentarer:

 1. AMEN, Katthult!!! Jesus har all makt i himmelen och på jorden!!! Han förmår göra långt mer,än vi kan bedja eller tänka!!! Skulle något vara så underbart, att inte Jag kan göra det,säger Herren!!! Och allt förmår vi i Honom som giver oss kraft därtill!!! HALLELUJA!!!Ha nu en fin och välsignad helg,jag jobbar igen nu,så skriv inte för mycket,utan att jag hinner läsa ikapp sedan,Ha,haha,hahaha!!!Kram!!!

  SvarSlett
 2. AMEN!!! Säger även jag. Jesus har makt. Han vann seger där på Golgata..Halleluja! Han är med i både eld och vatten. Herren är vår starkhet. Tack för ditt välsignade inlägg och ha en jätte fin helg. Kram!

  SvarSlett
 3. Tack och lov! Ju svagare vi är desto starkare kommer Gud oss till mötes! Ingenting är omöjligt för honom!
  Jag klickade runt lite på din blogg förut i dag för jag känner inte till så mycket ännu. Jag såg så mycket vackert, er fantastiska renovering av hus och tomt, vackra bilder, god mat och mycket mer! Så vackert ni bor och så hemtrevligt allt är. Du får hälsa din familj att jag tycker det var så spännande att få se på allt fint och få inspiration från er goda smak! Önskar er en välsignad helg och sänder kramar från Sverige!

  SvarSlett