fredag 21. januar 2011

Han rev ned plakaten.

Stanley Jones ble sendt til India som misjonær av Metodistkirken i USA, som han tilhørte. Han var en ung velutdannet mann. På det stedet der han fikk sitt første virkefelt, satte han opp plakater hvor han ba folk komme for å diskutere kristendom med ham. Det kom mange kunnskapsrike og intelligente indere. Diskusjonen ble livlig. Men den unge misjonæren oppdaget etter hvert at de hele tiden snakket om ytterfløyene. Enten gjaldt det visse avsnitt i Det gamle testamente som det er vanskelig å forklare, eller så angrep de den kristne kirken eller den såkalt kristne kulturen i Vesten. Og forsvarsmuren raste på begge ytterfløyene.Da talte Herren til Stanley Jones. Han rev ned plakatene og satte opp nye. På disse skrev han: «Stanley Jones inviterer til samtaler om Jesus Kristus.» Misjonæren nektet å bevege seg både til høyre og til venstre. Han stilte seg like bak Jesus og samtalte med dem om ham. Da begynte seirene for evangeliet.

Det var det samme som hendte i Samaria, da evangelisten Filip kom dit og forkynte. For«Filip kom ned til hovedstaden i Samaria, og der forkynte han Kristus. Og alle som en fulgte oppmerksomt med når de hørte Filip tale og så de tegnene han gjorde». Resultatet var en stor vekkelse der i byen. Mange mennesker ble både frelst og helbredet. Noen ble til og med befridd fra onde åndsmakter. Og «det var stor glede der i byen».
Både misjonæren Stanly Jones og evangelisten Filip brukte samme «metode». De forkynte Kristus. La oss gjøre det samme, og gjøre det med kraft og begeistring! AMEN-HALLELUJA!!!
Apg.8 vers 4 til 8.
MED DETTE ØNSKER JEG DERE ALLE EI VELSIGNA GOD HELG HER FRA KATTHULT.

2 kommentarer:

  1. Hei!

    Takk for bloggen din!
    Leser ofte innleggene dine!
    Vil du si til din kjære Solstråle at jeg gjerne skulle sendt henne kommentarer,men får ikke opp bloggen hennes..... Derfor brukte jeg mail-adr hennes sist (for lenge siden)
    Ha ei fin helg begge to!

    SvarSlett
  2. A PAZ DO SENHOR JESUS CRISTO!
    ÓTIMO BLOG ! PARABÉNS!
    http://blendamenezes.blogspot.com

    SvarSlett