

HENTET FRA:
Ingredienser
4 p (ca. 600 g) torskefilet
litt smør/margarin
1 liten pk. bacon
1 pk. ( 450 g) Nora hjemmelaget potetstappe
2 stk. jordskokk
4 ½ dl melk
ca. ½ dl matfløte
2 ss smør/margarin
salt/pepper
Server til:
Grønn salat, tomater og rødløk
litt smør/margarin
1 liten pk. bacon
1 pk. ( 450 g) Nora hjemmelaget potetstappe
2 stk. jordskokk
4 ½ dl melk
ca. ½ dl matfløte
2 ss smør/margarin
salt/pepper
Server til:
Grønn salat, tomater og rødløk
Slik gjør du
1. Start med potetstappen: Skrell jordskokken og riv den på et rivjern. Kok opp melk, fløte og smør. Tilsett jordskokken, posens innhold og kok opp under omrøring. Trekk kjelen tilside, sett på lokket og la den hvile noen minutter. Smak til med salt og pepper og rør godt om.
2. Stek torsken noen få minutter på hver siden i middelsvarm panne med litt smør, dryss salt og pepper over. Trekk pannen tilside og la den hvile litt. Sprøstek baconbitene og dryss dem over fisken.
3. Server rikelig med tomater, løk og salt til - god middag!
2. Stek torsken noen få minutter på hver siden i middelsvarm panne med litt smør, dryss salt og pepper over. Trekk pannen tilside og la den hvile litt. Sprøstek baconbitene og dryss dem over fisken.
3. Server rikelig med tomater, løk og salt til - god middag!
Sitter fortfarande på jobbet! Men jag har läst och gått igenom dina blogginlägg, hinner inte svara på alla, så jag tar allt här och nu. Du är en Herrens tjänare Jan, och stort tack för allt du skriver om. Man blir så välsignad. Har du fått ihop någon middag än? Ni har ju fullt hus i dag... Har en jättetrevlig helg. GUD ÄR MED DIG.Kram!
SvarSlettHar också lagat fisk i dag. Men din mat såg godare ut. ;) Har du smakar Petrusfisk vid Genesarets sjö nån gång?
SvarSlett