fredag 15. april 2011

Torsk med potet- og jordskokkstappe

Dette er bare helt nydelig mat. Stek skinn og benfri torskefilet,
lag herlig potetstappe - skikkelig fastfood!
Ingredienser
4 p (ca. 600 g) torskefilet
litt smør/margarin
1 liten pk. bacon

1 pk. ( 450 g) Nora hjemmelaget potetstappe 
2 stk. jordskokk
4 ½ dl melk 
ca. ½ dl matfløte
2 ss smør/margarin 
salt/pepper

Server til:
Grønn salat, tomater og rødløk

Slik gjør du

1. Start med potetstappen: Skrell jordskokken og riv den på et rivjern. Kok opp melk, fløte og smør. Tilsett jordskokken, posens innhold og kok opp under omrøring. Trekk kjelen tilside, sett på lokket og la den hvile noen minutter. Smak til med salt og pepper og rør godt om.

2. Stek torsken noen få minutter på hver siden i middelsvarm panne med litt smør, dryss salt og pepper over. Trekk pannen tilside og la den hvile litt. Sprøstek baconbitene og dryss dem over fisken.

3. Server rikelig med tomater, løk og salt til - god middag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar