mandag 16. mai 2011

Salma grillspyd

SALMA grillspyd
               DETTE ER SNADDER

Antall porsjoner: 4

Ingredienser

  • 600 g Salma laks
  • ¼ squash
  • sjampinjong
  • sherrytomater
  • gul paprika
  • 1 ss olivenolje
  • Tzatziki:

    1 beger (300g) TINE Matyoghurt Tzatziki
  • slangeagurk
  • hvitløksbåter
  • ½ ts salt


    Slik gjør du

    1.  
      Skjær SALMA i store terninger. Træ dem på grillspyd sammen med biter av squash, sjampinjong, tomater og paprika i biter.
    2.  
      Pensle med olje og grill dem på god varm grill. Dryss over salt og egnet krydder, eventuelt sitronpepper. Server gjerne med en gresk salat og Tzatziki til.
    3. Tzatziki:

       
      Skrell slangeagurken (bruk ostehøvel) og riv den grovt på rivjernet. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller i en sil, og la vannet renne av i ca.15 min.
    4.  
      Finhakk hvitløkbåtene og bland med matyoghurt og agurk. Smak til med salt og pepper.
      La Tzatzikien stå minst 1 time og trekke før den serveres. 

    1 kommentar:

    1. Läckert,Katthult!!! Ska du fira 17 maj med detta i morgon??? Önskar er en fin och välsignad dag!!!HEJA NORGE!!! OCKUPPERA GÄRNA OSS,SÅ ATT VI KOMMER UT UR EU!!!) HA,hahaha!!! KRAM!!!

      SvarSlett