søndag 4. september 2011


Jeg MÅ få være med!!!

Av Tone Dalhaug.

Et besøk på hennes hjemmeside og Blogg anbefales!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.livtilord.com/  
 http://tonedalhaug.blogspot.com/                                                         

I sommerferien hadde vi besøk av ei jente på 10 år. Hun fortalte så ivrig om klubben hun gikk i. Der lærte de nemlig om Gud. Og så gikk hun i mini sing og der sang de sanger om Gud. Det var tydeligvis ny kunnskap for henne å høre om Gud. Da hun skjønte at vi trodde på det hun fortalte så ivrig om, begynte hun å spørre oss ut om Gud. Det var rene Quiz’n. Vi svarte og hun kom med nye spørsmål.


”Hvor er Gud nå, kan jeg se Jesus, hvordan er det i himmelen, kan Jesus gjøre meg til en havfrue for det har jeg så lyst til. Kommer han og henter alle som tror! Åi, når da? Får vi beskjed. Sier han ifra tre dager før for eksempel. Hvor kommer han da? Kan alle se han. Men hvordan går det an. Får vi ikke vite akkurat hvilken dag han kommer? ”


Det var en drømmesituasjon å sitte i kosekroken vår, en mild sommerkveld, å svare på ivrige spørsmål fra ei som nettopp hadde oppdaget Gud og Jesus og sånn. I kroken der, med levende lys i glasslykter, begynte hun å synge mini sing sanger til oss. Jeg må si jeg ble veldig rørt av det hele og jeg ba Gud bevare gløden hennes. Jeg så på henne og sa at hun måtte begynne å skrive ned tankene sine og lage sanger av dem. Kanskje du en dag kan synge sanger om Gud til mange mennesker, slik at flere begynner å tro på Gud, sa jeg. Hun smilte og nikket: Det vil jeg.


Kvelden nærmet seg midnatt og vi måtte jo legge oss til slutt. Jeg foreslo for jenta at hun kunne finne en bok å lese i dersom hun våknet tidlig dagen etter. Umiddelbart spurte hun om vi hadde en Bibel. Vi fant en barnebibel til henne som hun la ved siden av madrassen. Neste morgen, mens jeg sto og laget frokost kom ei ivrig jente ut på kjøkkenet. Det første hun sier er: Jeg har lest og jeg må vite når Jesus kommer igjen, jeg må få være med.

2 kommentarer:

  1. JA!!!...Jag vill också vara med,när Jesus kommer!!!....Det var en gripande historia,den ivern och glöden ska vi ha allihop!!! Kram!!!

    SvarSlett
  2. Herlig historie.
    Den som kunne være så enkel og ukomplisert som et lite barn.
    Klem♥

    SvarSlett