mandag 19. desember 2011

Julesnadder fra Katthult

Tacosild

Tacosild

Ingredienser
Ønsker du en mer spenstig smak på den tradisjonelle silda, kan du prøve denne varianten med tomat og tacosmak som faller i smak hos både liten og stor.
2 glass  tomatsild 
2 stk  sjalottløk 
4 fedd  hvitløk 
4 ss  koriander, frisk 

Tacosaus

1 glass  tacosaus 
1 dl  eplesidereddik 
1 ss  olivenolje 
2 ts  tacokrydder 

Framgangsmåte

  • Tacosaus:
  • Hell av tomatsausen og bland den med tacosausen. Rør inn olje og eddik og smak til med tacokrydder og evt. litt sukker eller eddik.
  • Skjær løk og hvitløk i tynne skiver. Legg løk, hvitløk og frisk koriander lagvis i et glass eller en krukke sammen med silden.
  • Hell tacosausen over og la silden få stå og trekke ca. et døgn i kjøleskap.

1 kommentar:

  1. Tack för allt gott du delar med dig av,både andlig och lekamlig spis,ha,hahaha...Jag får önska en riktigt välsignad,skön GOD JUL!!! KRAAAMAAAR!!!

    SvarSlett