| Vestfoldsalat medtomat og rødløk
 2 - 3 porsjoner 1 hode Vestfoldsalat1 stk rødløk, stor
 4 stk godt modne, men faste tometer
 olivenolje
 eddik, gjerne rødvinseddik
 finnhakket hvitløk (kan utelates)
 litt salt og pepper, grovmalt
 Anrett hele blader i sirkel på tallerken. De lyseste og beste i midten.Skjær rødløken i tynne skiver og tomatene i litt tykkere skiver.
 Legg på løk- og tomatskiver i blanding på salaten.
 Bland en dressing av 5 ss olivenolje, 1 ss eddik, 1 kløft hvitløk, salt og pepper. Ferdig fransk dressing kan også benyttes. Ha ca 2 ss dressing på hver tallerken, og sett frem resten av dressingen på bordet.
 Franskbrød eller nystekt bagett er viktig ved siden av for å suge opp den herlige kraften.
 | 
Ohh, så gott det ser ut!!!...Jag kommer genast,ha,hahaha!!!
SvarSlettamo comer salada... essa está com uma cara muito boa. :)
SvarSlett♥claudinha♥
Ser gott ut :)
SvarSlettInstämmer med de andra! Det ser gott och fräscht ut! Hoppas att du mår bättre och även din fru. Jag såg i några bloggar att ni har mått dåligt! Jag tycker så synd om er och hoppas att allt är över nu och ni får vara friska! Gud välsigne er vänner!
SvarSlett