tirsdag 13. desember 2011

TUSEN TAKK KJÆRE VENNER!!!
BØNNENS MAKT ER STOR,OG 
INGENTING ER UMULIG FOR GUD.

3 kommentarer:

 1. Det är något skumt på gång,Katthult!!!...Jag har inte mailat dig,så öppna inte de mailen,,,själv fick jag konstiga mail som Annika skulle ha skickat,men jag vet att hon inte har gjort det!!!...Förlåt,detta hade inte med ditt inlägg att göra,men jag var tvungen att skriva till dig här....Kram!!!

  SvarSlett
 2. Va: Även jag fick ett konstigt mail, av en Mr. X ..? Men jag har icke skickat några mail...? Det är den onde som är på gång, men vi får bedja över detta. Han skall icke få förstöra Herrens planer. Vi ber om blodets beskydd, över våra bloggar vänner. Jag skulle bara komma in och be om ursäkt, för att jag klampar in här så sent om kvällen...Hahaha !!! Tack Katthultarn för att ni alla finns. Och vi sluter upp till gemensam bön. HALLELUJA !!!

  SvarSlett
 3. Hej. Jag ser att ni har fått märkliga mail, det har jag också. Av någon som verkar hata alla kristna. Vi får vara vara försiktiga med vad vi öppnar för han har våra adresser tror jag. Han skickar till många på en gång har jag sett.

  Jag ville berätta om bilden Jan Samuel. Den har jag på kylskåpet och har haft den där i ett par år, för jag tycker ansiktsuttrycket på både hunden och pojken är så härligt! De ser ut att vara så inne i bönen. Till och med hunden... hihihi...
  Önskar er allt gott!

  SvarSlett