mandag 16. april 2012

Knallgod Kyllingsalat

Det er også veldig godt med skinke eller tunfisk i salaten i stedet for kylling.

Ingredienser
3 kyllingfileter 
buljong til kokevannet
2 kokeposer bygg- eller hveteris ev. 2 p. ris 
1 rødløk
1 beger cherrytomater
1 boks røde bønner
1 boks mais
½ beger ruccolasalat
1 fl. (260 g) Idun Tomatdressing med solmodne tomater og basilikum

Slik gjør du

1. Legg kyllingfiletene i kokende vann med litt buljong i å la de trekke 5-7 min. Avkjøles i kraften. Kok ris etter anvisning på pakken, avkjøl den også.

2. Kutt i mens rødløk i tynne båter og del tomatene i to. Skyll bønnene godt, la bønner og mais renne av seg. 

3. Riv eller kutt kyllingfilene i biter og bland den sammen med ris, grønnsaker og salat. Ha det i en egnet boks eller skål og hell dressingen over. Dette blir enda bedre om salaten med dressingen får lov til å godgjøre seg en halvtimes tid. 

1 kommentar: