lørdag 9. april 2011

JA,KOM HERRE JESUS


Legg til side et øyeblikk alle læresetninger om Kristi komme. Forestill deg dette hjertets rop fra en mann eller kvinne som elsker hans gjenkomst: "... da skal vi se (ham) ansikt til ansikt. ... da skal jeg kjenne (ham) fullt ut." (1.Kor. 13:12). Jesu gjenkomst burde ikke uroe deg. Det burde skape forventning hos deg. Dersom du virkelig elsker noen, så ønsker du å være nær den personen. Kan du forestille deg hvordan det vil være for Jesus når han roper ditt navn?
Se for deg et nygift par, og ektemannen blir beordret bort for en lengre periode, kanskje i forretninger eller i det militære. Han sier til sin brud: "Jeg vil komme tilbake, men jeg vet ikke når. Her er adressen du kan nå meg på."
I de første årene skriver bruden ofte til sin mann, med vakre kjærlighetsbrev. Men hun sier aldri "Kom snart tilbake!" Ti år går, og så tjue, og hun skriver sjeldnere og sjeldnere. Fremdeles sier hun aldri: "Skynd deg kom, jeg bønnfaller deg. Jeg trenger din omfavnelse, jeg trenger å se ditt ansikt. Jeg ber om din snarlige hjemkomst."
Dette er et bilde på kirken i dag. Hvordan kan vi si til Kristus at vi elsker ham og savner ham, men aldri be om at han kommer tilbake til oss? Hvordan kan vi aldri uttale til ham at han må komme snart tilbake og ta oss med seg så vi kan være i hans selskap hele tiden? Hvordan kan det være at vi ikke sier: "Jeg klarer ikke å holde ut her lenger uten at du er her. Jeg ønsker ikke å være borte fra deg"?
Midt i denne tid hører jeg Jesus si: "Ja, jeg kommer snart!" (Åp 22:20). Og jeg hører Kristi brud svare: "Amen, ja kom, Herre Jesus!"
.
SER AT JEG HAR MANGE NORSKE BESØK OGSÅ.
KJEMPEHYGGELIG HVIS DERE LEGGER IGJEN EN KOMMENTAR.
GUD VELSIGNE DERE ALLE!!!!!!!  

1 kommentar:

  1. HALLELUJA!!! AMEN!!! JESUS ÄR DEN SOM HAR FÖRSTA RUMMET I MITT HJÄRTA, JAG VÄNTAR, OCH LÄNGTAR VARJE DAG OCH STUND EFTER MIN BRUDGUM...Tack för ditt inlägg Katthultarn, det är viktigt att vi lever i DEN FÖRSTA KÄRLEKEN. KRAMAR!!!

    SvarSlett