onsdag 15. juni 2011

Sydlandsk potetstappe og spekeskinke

Hvorfor ikke tilsette litt sydlandske godsaker i potetstappen?

Her får du forslag på en superrask middag.

Selve potetstappen er dessuten nydelig til både

kylling- og fiskeretter.


Ingredienser
1 pk. ( 450 g) Nora hjemmelaget potetstappe
4 ½ dl melk
2 ss olivenolje eller smør/margarin
2 hvitløkbåter, hakkede
100 g soltørkede, marinerte tomater, grovhakkede
50 g oliven, hele eller hakkede
salt og pepper
10 -12 skiver spekeskinke
1 beger små tomatere
1 beger med forskjellige salater
1 liten rødløk
50 g høvlet parmesan

Serveres med:
Flatbrød

Slik gjør du

1. Kok opp melk og olje. Tilsett de frosne potetene, hvitløk og kok opp igjen under omrøring. Rør om, trekk kjelen til side og la den stå i ett par minutter. Tilsett soltørkede tomater og oliven og smak til med salt og pepper.

2. Legg potetstappen på et stort fat og legg spekeskinke i skiver rundt samt små tomater, salat, rødløk i båter og høvlet parmesan. Server flatbrød til – kos deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar